„Vilnius Temperature“ dovana miestui – gyvo garso koncertai

„Take Away Shows“ vaizdo klipų tradiciją į Lietuvą atnešusi „Vilnius Temperature“ komanda plečiasi už virtualių „YouTube“ ir „Vimeo“ ribų. Metų iniciatyvos nominacija apdovanotas kolektyvas pradeda organizuoti gyvų koncertų ciklą Gedimino prospektą iš naujo prikėlusioje vietoje „Studio 9“.

„Šis pusmetis mums buvo labai vertingas. Nuoširdus atlikėjų ir visų pasiektų žmonių palaikymas tik dar labiau sustiprino mus. Didžiulis noras kurti ir tobulėti atvedė į naują pradžią. Taip gimė dar vienas mūsų kuruojamas projektas – „Vilnius Temperature On Stage“. Čia sieksime suburti ir visuomenei gyvai pateikti visus to vertus kūrėjus per mūsų prizmę.“, – džiaugėsi projekto „Vilnius Temperature“ sumanymo autorius Saulius Baradinskas.


Kovo 8 d. (ketvirtadienį) „Vilnius Temperature On Stage“ startas „Studio 9“ erdvėse užtvirtins pavasario pradžią. Pirmieji grosiantys – daugiausia, net tris vaizdo klipus „Vilnius Temperature“ kanaluose turinti vilniečių eksperimentinio roko kompanija „Garbanotas bosistas“, kuri šiuo metu rengiasi savo pirmajam koncertų turui Lietuvoje.

„Liverpool“ vakarėliuose atrasta ir per beveik keturių metų karjerą visus esminius sostinės klubus ir roko barus šokdinusi kompanija – rimtesnė nei galėtum pagalvoti pamačius jų pavadinimą. „Garbanoto bosisto“ muzika – progresyvus rokas, bliuzas ir klasikinis rokenrolas, jų patirtis – festivaliai „Bliuzo naktys“, „Tamsta muzika“ ir triženklis skaičius solinių koncertų, jų būsima vieta istorijoje – vieni tų, kurie primins XXI a. pradžios Lietuvos indie sceną.

„Garbanotas bosistas“ kviečia vaizdu

httpv://www.youtube.com/watch?v=FZrsDIh7xFM

Tiems, kurie dar iš lūpų į lūpas nepaskleidė šios žinios, norime pranešti, jog „Vilnius Temperature On Stage“ koncertai prieinami visiems ir nemokami. Jau pirmojo koncerto metu bus pristatytos specialiai šiam projektui sukurtos priemonės tiesiogiai paremti atlikėjus. Visos surinktos lėšos bus skiriamos grupės „Garbanotas bosistas“ nariams. Taip siekiama atkreipti visuomenės dėmesį į kiek pamirštą, bet labai reikalingą paramą jauniesiems kūrėjams.

Pasklido gandai, jog „Vilnius Temperature“ intensyviai ruošiasi filmuoti Vilniuje dar vieną savo koncertą rengiančius atlikėjus iš užsienio. Apie tai ir tolesnius projekto planus bus pranešta jau visai netrukus.

fb-share-icon

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.