Dienos daina: Guillemots – Made-Up Lovesong #43.

Laikau kvailystę saugojimąsi nuo persiklausymo. Tipo, jeigu tau kažkas patinka, tai reikia saikingai klausyti, kad neatsibostų, kad po kiek laiko būtų taip pat malonu prisiminti, sugrįžti… O aš sakau: po velnių! Jeigu daina gera, tai klausyk jos neklausęs – nenuklausysi nė po milijono perklausų. Viena tokių man „Guillemots” darbas „Made-Up Lovesong #43”. Kaip pristatomoji daina iš jų debiutinio albumo „Through the Windowpane” buvo išleista 2006 ir nuo tada aš vis grįžtu prie jos ir grįžtu. Šį kartą – ankstesnės dienos dainos dėka. Pamačiau feat. Fyfe Dangerfield („Guillemots” vokalistas) ir nutariau paieškoti kokios naujos „Made-Up Lovesong #43”. Ir, o radau! Tikriausiai intymiausias josios atlikimas, jeigu ne intymiausias „Guillemots” pasirodymas bendrai.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=0sRZYiDcqhk

fb-share-icon

9 komentarai apie “Dienos daina: Guillemots – Made-Up Lovesong #43.

  1. Oho, dienos daina sekmadienio ryte! Jokių savaitgalių g-taške!

  2. Žmonės (pauliau), gal kas nors turit ir galit pasidalint kokiais nors gyvais Andrew Bird įrašais?

  3. tai tu atsiųsk man nuorodą paštu, niekas nesupyks :) aš vis laukiu progos šitą paukštį gyvai pamatyt:) nežinau ar žinai, bet patikink jūtųbėj Sieben ar Matt Howden (viens ir tas pats) vaizdelius, ypač Varėnos Verpetuose, ne tas stilius kaip Birdo, bet irgi su smuiku beleką išdarinėja :)

  4. Aš kažkada irgi ant informacijos apie Matt Howden užsiroviau, bet geriau pažiūrėjus tai tik tiek ir liko – irgi žaidžia su smuiku. Na, negali juk kiekvieno smuikininko įsimylėti :) Be to, Birdas retai apsiriboja smuiku. Va, Owen Pallet arba „Final Fantasy” (kas irgi yra vienas ir tas pats) yra ir arčiau vien tik smuiko, ir Bird’o:
    http://www.youtube.com/watch?v=tFXJKp-NgR8 (Bloc Party cover’is)
    http://www.youtube.com/watch?v=D7p-hInVZRc

  5. Matt Howden tai visai netyčia gyvai pamačiau Varėnoj, buvau maloniai nustebintas, ypač nustebino Varėnos kultūrnamis naujas, puikus įgarsinimas, šviesos ir šiaip scenoj viskas buvo puku. O dar vietinis vyrukas su sportiniu kostiumu vis rėkė Howdenui: Tu Varėnoj!!! :D Dėkui, Pauliau, už albumą :)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.